23. toukokuuta 2013

Suklainen kääretorttu

SUKLAINEN KÄÄRETORTTU


4 munaa
1½ dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
3/4 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 tl kaakaojauhetta 

1 prk Valio suklaakermaa
1 prk Valio mansikkarahkaa

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään, ja sekoita vaahdon joukkoon. Vuoraa uuninpelti leivinpaperilla ja kaada taikina sen päälle. Paista 225 asteessa n. 6-8 minuuttia. Vatkaa suklaakerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon mansikkarahka. Sokeroi leivinpaperi ja kumoa uunista tullut pohja sen päälle ja irroita leivinpaperi. Levitä täyte pohjan päälle ja kääri rullalle.
Nopeaa ja herkullista! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti