Marianne -kakku on ollut blogissani ennenkin, mutta nyt oli pakko päivittää kun huomasin, että jossain vaiheessa kauppoihin on tullut Fazerilta valmista Marianne -murua. Kätevää! Pakko oli kokeilla, joskin jostain syystä kakusta jäi ottamatta kuva valmiina ja huomasin erheen vasta kun kakku oli syöty...
MARIANNE -KAKKU
200g margariinia
1½-2dl sokeria
3 munaa
3 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniliinisokeria
3 rkl maitoa
1½ pussia Marianne Crush:ia
- vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi
- lisää munat yksitellen ja sekoita hyvin jokaisen jälkeen
- sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vaahtoon samalla sekoittaen
- lisää vaniliinisokeri ja maito
- lisää joukkoon Marianne Crush
- kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan
- paista 170°C 45minuuttia
- kumoa kakku hieman jäähtyneenä
1½-2dl sokeria
3 munaa
3 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniliinisokeria
3 rkl maitoa
1½ pussia Marianne Crush:ia
- vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi
- lisää munat yksitellen ja sekoita hyvin jokaisen jälkeen
- sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vaahtoon samalla sekoittaen
- lisää vaniliinisokeri ja maito
- lisää joukkoon Marianne Crush
- kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan
- paista 170°C 45minuuttia
- kumoa kakku hieman jäähtyneenä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti