18. helmikuuta 2010

Hempeää vaaleanpunaista















Vielä näin kun ystävänpäiväkin on lähimuistissa, on hyvä pitäytyä hempeissä tunnelmissa. Vaaleanpunaisen ystäville syntyi onnittelukortit 3D-tekniikan avulla. Molempien korttien kukka-aiheiset 3D-kuvat tulivat tilaamani Kreativ mit Karten -lehden mukana.
Vasemman puoleisen kortin taustana on tavallisen korttipohjan päällä vihreää mulperipaperia. Mulperipaperin päällä vaaleanpunaista paperia niin että vihreä jää ohuesti näkyviin. Vaaleanpunaisen paperin päällä vielä valkoinen kartonki. 3D-kuvien alla vihreää mulperipaperia tuomaan yhtäläisyyttä pohjan kanssa, ja hopeiset Onnea-tekstit molempien 3D-kuvien kyljessä.
Oikean puoleinen kortti on toteutettu kiinnittämällä neliökorttipohjan päälle vaaleanpunaista käsintehtyä paperia koko levyydeltä. 3D-kuvan alla samaa vihreää mulperipaperia kuin edellisessä kortissa. Kuvan ylä- ja alapuolelle liimattu vihreää nauhaa. Alimmalle nauhalle kolme hopeista Onnea -tekstitarraa vierekkäin, ja ylemmälle nauhalle vasempaan kulmaan koristeeksi pieni vaaleanpunainen kukka sekä oikealle puolelle vaaleanpunaisesta satiininauhasta pieni rusetti.

2 kommenttia:

  1. mitenhän tuon sais muutettua, että pääsis aina edellinen-nappia painamalla takas tälle sivulle, kun edelleen aina on niin, että jos katon nuita korttikuvia isona, niin tää ei päästä takas edelliselle vaan junnaa sen kortin kohalla :(..?

    VastaaPoista
  2. Hmm, pitääpä katsoa noita asetuksia vielä. Hyvä kun sanoit, mulla se toimii ihan normaalisti mut koitan katsoa asetuksista josko löytyis joku ratkaisu. :)

    VastaaPoista