9. syyskuuta 2014

Herkullinen kesäkurpitsakeitto



KESÄKURPITSAKEITTO

1,5 kesäkurpitsaa
1 purjo
2 rkl voita/öljyä
1l vettä
2 kasvisliemikuutiota
150g Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli sulatejuustoa (tms.)
Ripaus basilikaa
Ripaus mustapippuria

Huuhdo ja kuutioi kurpitsa. Hienonna purjo.
Laita kattilaan voin kanssa.
Lisää kasvisliemikuutiot ja vesi, ja hauduttele n. 20min kannen alla.
Lisää juusto kuutioina sekä mausteet, ja anna juuston sulaa. 
Ota liedeltä, sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi.

Meidän perhe (2 aikuista ja 2 leikki-ikäistä lasta) söi tästä annoksesta kaksi kertaa.

Tein reseptiin hieman muutoksia, alkuperäinen löytyy täältä: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti