3. maaliskuuta 2013

Kasvissosekeittoa ja parmesanpatonkia




JUUSTOINEN KASVISSOSEKEITTO
n. 4lle

6 perunaa
6 porkkanaa
1/2 bataatti
1 prk Valio 3 juustoa ruokakermaa
Basilikaa
Pippuria

Keitä perunat, porkkanat ja bataatti pehmeäksi. Soseuta kaikki keskenään. Laita takaisin kattilaan, lisää joukkoon ruokakerma, sekoita ja kiehauta. Mausta oman maun mukaan basilikalla ja pippurilla. 


PARMESANPATONKI

2 esipaistettua täysjyväpatonkia
Parmesanraastetta
Täytteet

Ripottele patongin päälle hieman parmesanraastetta ja paista patongit ohjeen mukaan. Täytä haluamallasi tavalla, meidän leivissä oli margariinia kalkkunaleikettä ja kurkkua.
Ja jos aikaa piisaa niin aina parempi jos patongit leipoo alusta asti itse. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti