JUUSTOINEN KASVISSOSEKEITTO
n. 4lle
6 perunaa
6 porkkanaa
1/2 bataatti
1 prk Valio 3 juustoa ruokakermaa
Basilikaa
Pippuria
Keitä perunat, porkkanat ja bataatti pehmeäksi. Soseuta kaikki keskenään. Laita takaisin kattilaan, lisää joukkoon ruokakerma, sekoita ja kiehauta. Mausta oman maun mukaan basilikalla ja pippurilla.
PARMESANPATONKI
2 esipaistettua täysjyväpatonkia
2 esipaistettua täysjyväpatonkia
Parmesanraastetta
Täytteet
Täytteet
Ripottele patongin päälle hieman parmesanraastetta ja paista patongit ohjeen mukaan. Täytä haluamallasi tavalla, meidän leivissä oli margariinia kalkkunaleikettä ja kurkkua.
Ja jos aikaa piisaa niin aina parempi jos patongit leipoo alusta asti itse. :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti