18. toukokuuta 2011

Marianne-kakku



200g margariinia
1½-2dl sokeria
3 munaa
3 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniliinisokeria
3 rkl maitoa
pussillinen Marianne-karkkeja


- vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi
- lisää munat yksitellen ja sekoita hyvin jokaisen jälkeen
- sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vaahtoon samalla sekoittaen
- lisää vaniliinisokeri ja maito
- murenna Marianne-karkit (itse olen joko hakannut lihanuijalla pussissa ne muruiksi ja avannut, tai kaatanut yleiskoneeseen ja murentanut sillä) ja lisää joukkoon
- kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan
- paista 170°C 45minuuttia
- kumoa kakku hieman jäähtyneenä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti