17. lokakuuta 2013

Mini-kääretorttu mansikka-raparperi täytteellä

Mini-kääretorttu - kun kokonainen kääretorttu on liikaa. 


MINIKÄÄRETORTTU

2 munaa
3/4 dl sokeria
vajaa ½ dl perunajauhoja
vajaa ½ dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta

Täytteeksi 1 prk Arla Ingmannin Mansikka-raparperirahkaa. 

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vaahdon joukkoon rauhallisesti sekoittaen. Leikkaa leivinpaperista hieman piirakkavuokaa suurempi pala ja aseta se vuoan päälle. Kaada takina vuokaan. Paista 200 asteessa n. 8 minuuttia. Sirottele leivinpaperille hieman sokeria ja kumoa uunista tullut torttupohja sen päälle. Irrota pyöreä leivinpaperi ja levitä Mansikka-raparperirahka tasaisesti tortun päälle. Kääri rullalle ja leikaa kääretortun päät tasaiseksi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti