10. syyskuuta 2013

Pesukonevärjäys

Pesukonevärjäys -kokeilut ja muuten vaan värjäys jatkuivat kesän aikana. 


 Ensimmäistä kertaa kokeilin värjätä turkoosia. Värjättävinä tahrallista harmaata ja valkoista. Turkoosin sävystä tuli tosi kiva. Harmaiden housujen tahrat peittyivät osittain, tummimmat toki ei, koska turkoosista tuli melko vaalea. Pojalle mustavalkoiset bodyt värjäsin huvin vuoksi, ja tulihan niistä paljon hauskempia noin!

Ruskeaksi pääsi värjäytymään tahrallisia beigejä housuja, pinkit housut, pari oranssia paitaa sekä valkoista.
Housujen tahrat peittyi tosi hyvin, ruskeasta tuli tumma sävy. Pinkeistä housuista tuli hauskat, kyllä niistä näkee että on ehkä olleet tytön housut, mutta tuollaisenaan varsin passelit meidän pikkumiehelle. Oranssit paidat eivät onnistuneet, niissä oli kauttaaltaan laikkuja jotka ei jostain syystä värjäytyneet vaikka kangas oli puuvillaa. Tämän vuoksi jatkossa itselle varmin on värjätä uusia vaatteita, joissa ei näkymättömiä tahroja (esim. deorantista) ole. 

Violetiksi värjäytyi vaaleita kesähousuja, lähinnä turvallisemman värisiksi kun vaalea on niin arka. Valkoisista shortseista paljastui hauska kukka-aplikaatio, joka valkoisena oli jäänyt kokonaan huomaamatta. Vaaleanpunaisissakin kuviot tulivat paremmin esiin ja tikkaukset on hauskat. 

Mustavalkoiset Pikku Myy tunikat oli arvoitus, koska en ollut ennen värjännyt painokuvallisia vaatteita. Tytär ja pieni serkkutyttö ovat Myy -faneja, joten päätettiin kokeilla. Vaatteet onnistui tosi hyvin, eikä kuva kärsinyt lainkaan. Violetti sävy on sama kuin seuraavan kuvan hatuissa, kamera ei vaan suostunut yhteistyöhön.

Ja tässä hatut. Paljon hauskemmat eikä niin arat kuin valkoisena. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti