13. toukokuuta 2013

Hampparit


Tein taannoin itse hampurilaisia (no, sämpylät kylläkin valmiina ostettuja), nam! 
Välissä pihvin lisäksi salaattia, paprikamajoneesia, ketsuppia, kurkkua, kurkkusalaattia ja cheddar-juustoa.

JAUHELIHAPIHVIT
400g jauhelihaa
1 sipuli kuutioituna
1 kananmuna
½ dl korppujauhoja
1 dl maustamatonta jogurttia
mausteita oman maun mukaan

Sekoita ainekset kulhossa keskenään. Muotoile uunin pellille pyöreitä pihvejä, tästä taikinasta olen tainnut tehdä n. 10. Pihvit kutistuvat hieman paistettaessa, joten jos haluaa niiden kypsänä olevan tietynkokoisia, kannattaa tehdä pikkuisen reilummat. Paista 200 asteessa 15 minuuttia. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti