18. tammikuuta 2011

Jotain itselle

Enpäs olekaan tehnyt itselle pariin vuoteen korua, mutta tämän syksyä olen etsiskellyt sopivaa riipusta sitä varten. Viimein sellaisen sain käsiini, kauniin pyöreän mustan korun jossa viininpunaisia viiruja. Ja ei kun ostamaan mustia helmiä jotta saa korun valmiiksi asti! Harmittaa vain kun siitä tulikin hieman liian pitkä, riipus tulee hankalaan kohtaan kun on niin suuri. Mittasin etukäteen millainen sen pitäisi olla mutta joku meni nyt laskuopissa pieleen. Muutoin tykkään kyllä kovasti. :)


4 kommenttia:

  1. tämä on se mistä kerroit! laitoitko tuonne violetteja pikkuhelmiä mustien sekaan? eikö ne mustat riittänykään vai lisäsitkö silti? :)
    sun tarttee muuttaa sitä pituutta, niin ei oo hankala :)!

    VastaaPoista
  2. Laitoin joo, ajattelin että ne vois olla kiva lisä vaikka pelkät mustatkin olis varmaan riittänyt. Helmet oli kuitenkin aika lailla noiden viirujen värisiä, paitsi selkeästi violetin sävyä kun taas viirut on enemmän punaisia. Vaikka tuossa kuvassa näyttää viirutkin violetilta.. Mutta saa nähdä, tosiaan tuota pituutta ei voi enää muuttaa ellei pura koko korua = katkaise narua, mutta varmaan sen jossain vaiheessa teen koska noin se on aivan liian pitkä, joten mietin sitten uudelleen teenkö kuitenkin kokomustan vai pitäydynkö kaksivärisessä. :) Olin niin varma että mittasin oikein etten mitannu uudelleen ennen päättelyä. :/

    VastaaPoista
  3. tuo on kyllä kiva tuolleen, että siellä on niitä toisenkin värisiä helmiä joukossa :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos, mustakin ne tuo kyllä kivaa vaihtelua kun ei ole ihan kokomusta. :) Ja on vielä niin lähellä noiden viirujen väriä niin sopii hyvin.

    VastaaPoista